Zou het niet fijn zijn als je hoort "het komt goed" en je weet gewoon dat dat ook zo is? Door mijn ruime werk- en levenservaring kan ik deze uitspraak met een gerust hart doen want echt, het komt goed. Ik bied een breed scala aan diensten aan, allemaal gericht op media-gerelateerde bedrijven en dat is natuurlijk heel divers: ik werk voor tv/filmproductie bedrijven, reclamebureau's, in- en outdoormedia en castingbureau's. Echter, de afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in casting. Ik kan een gevoel of sfeer omzetten in "koppen"zodat mijn voorstellen altijd meerdere fijne talenten bevatten die aansluiten bij je mood- of storyboard.. Dat scheelt zoeken. 

 

MODELLEN - ACTEURS - NATIVES - PRESENTATOREN - KINDMODELLEN - KINDACTEURS - EDELFIGURANTEN - SEMI-ACTEURS - FIGURANTEN: got them all....

 

Ik kan het werk verzetten waar je niet aan toe komt, waarbij je hulp nodig hebt of wat je gewoon liever uitbesteedt aan een ervaren freelance kracht. Mijn services omvatten (onder andere) live castings, zoeken en boeken van modellen/acteurs, productie (van producer tot productieleiding), set-, kinder- en figuratiebegeleiding,  ondersteuning van het hoger kader en redactionele werkzaamheden. Mijn ervaring is stevig en ik voel me thuis in de vele vijvers die de mediabranche kent. Ik heb bijv. gewerkt bij een media- en communicatieonderzoeksbureau, een gemeente, een omroepproduktiebedrijf, een commerciële omroep, een online platenmaatschappij, een castingbureau etc. 

Ik werk solo maar kan ook "zelfstandig ondersteunen". Kortom; ik kan net even die twee extra handen of heldere brein zijn die je bedrijf of de productie nodig heeft. Ik werk met prettige, op maat gemaakte, budgetten en omdat ik verwachtingen goed manage weet je altijd wat je krijgt. Je kunt me inzetten voor een project, productie, een losse dag of op basis van andere afspraken; er is altijd een passende oplossing!

 

Casting

Het casten van modellen/acteurs voor fashionreportages, tv- commercials, filmproducties, reclamefotografie, toneelproducties etc is mijn specialiteit en ik heb een mooie staat van dienst (zie CV). Ik maak soms gebruik van het prachtige bestand van Hebbes Casting en heb inmiddels ook een eigen vijver - waarin vooral kinderen van 2-12 goed vertegenwoordigd zijn- om uit te vissen. Ben je op zoek naar een bureau waar tijd gemaakt wordt voor persoonlijke aandacht dan zit je bij mij goed; zowel voor opdrachtgever als model maak ik tijd en adviseer ik en stuur ik aan op de beste uitvoering/begeleiding. Per mail kun je offertes aanvragen als je modellen/acteurs/(edel)figuranten zoekt voor je media-uiting.   

 

Voor kindercasting en de casting van complete gezinnen of broer/zuscombi's bijvoorbeeld heeft MultiTalentje een dochter: Suus Kindercasting.

 

 

Figuratiebegeleiding 

Het begeleiden van de cast of grotere groepen figuranten op de set. Een kleine cast of tientallen figuranten; ik zorg dat ze op de juiste momenten draaiklaar op de set staan; doen we!