Dat is handig; je kunt hier je eigen cast shoppen. De talenten zijn verdeeld in mannen, vrouwen en jongens/meisjes (tot 16 jaar). MAAR wil je een online voorstel dan kan dat en kun je die op een afgesloten pagina op https://www.kiesjecast.nl bekijken.

 

LET OP: DE PAGINA"S MET MODELLEN ZIJN NOG NIET GEVULD. Ik adviseer op dit moment om een online voorstel te vragen zodat ik alle talenten in overweging kan nemen en de precies passende talenten voor te stellen. 

 

Bij elk talent kun je zien of hij/zij acteur, model, edelfigurant of presentator is. 

Daarnaast zie je INDICATIEVE dagprijzen; deze zijn altijd exclusief aparte buy-out maar inclusief reiskosten. Op basis van het type opdracht en het gebruik van het materiaal (bereik) worden deze dagprijzen afgestemd op jou opdracht; de dagprijs kan dus hoger OF lager uitvallen. Ga ervan uit dat commercials duurder uitvallen (deels vanwege buy-out) dan bijvoorbeeld een cultfilm. Alles gaat in overleg en we leggen de voorwaarden altijd netjes vast; zo weet jij als opdrachtgever altijd waar je aantoe bent maar het talent ook. 

 

Vraag altijd om advies en/of offerte; we komen er vaak wel uit! De lijnen naar mijn talenten zijn kort en meestal kan ik binnen 24 uur met een passend voorstel komen.

Het is ook mogelijk om op een afgeschermde pagina een specifiek voorstel te ontvangen, met mensen waarvan ik zeker weet dat ze perfect in jou opdracht passen.

 

Een acteur is geschoold en heeft veel ervaring.

Een model heeft de juiste maten en look voor (commerciële) fotografie.

Een edelfigurant heeft vaker voor de camera gestaan en kan tot enkele regels tekst aan.

Een ervaren figurant kan omgaan met regieaanwijzingen en is bekend met de lange dagen maar heeft geen ervaring met tekst.